Carregant Esdeveniments

Lliurament del Premi Sambori Òmnium 2015 al Vallès Occidental

Actes i activitats
18 de març de 2015, 15:30 - 16:30 h
Premi Sambori demarcació Vallès Occidental

El proper 18 de març tindrà lloc a l’auditori de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c. d’en Font, 25. Sabadell), l’acte de lliurament del Premi Sambori demarcació del Vallès Occidental.

El dimecres, 18 de març, a dos quarts de quatre de la tarda tindrà lloc a Sabadell l’acte de lliurament del Premi Sambori 2015 de la demarcació del Vallès Occidental, a l’auditori de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c. d’en Font, 25. Sabadell). A l’acte, que no és obert al públic en general, s’ha convidat a les classes i professors dels nens i nenes guanyadors.

En aquesta convocatòria han participat 3.343 nens i nenes de 26 escoles de tot el Vallès Occidental, amb un total de 162 treballs presentats, i un jurat format per representants de les quatre seus d’Òmnium que hi ha en aquesta comarca (Sant Cugat, Rubí, Terrassa i Sabadell) ha valorat els treballs i decidit les obres guanyadores.

A més, els nens i nenes de Sabadell que guanyin algun premi en qualsevol de les categories tindrà ocasió de llegir la seva obra el proper Sant Jordi, a la parada que cada any instal·la Ràdio Sabadell.

El Premi Sambori arreu del territori

La novena edició del Premi Sambori Òmnium ha tornat a créixer tant en participació d’alumnes com de centres arreu de Catalunya: un total de 40.246 alumnes provinents de 400 centres han participat en el concurs de narrativa escolar en català; 7.000 alumnes i 50 centres més que en l’edició de l’any passat.

El premi vol difondre l’ús del català en l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i els valors pedagògics, en tots els centres escolars dels Països Catalans. Els participants han fet una redacció de temàtica lliure per a les diferents categories i els seus mestres han escollit un màxim de tres treballs per representar el seu centre en el Premi Sambori de cada demarcació. Els veredictes se sabran durant les festes de cada demarcació, que tindran lloc al març. Els premiats de cada demarcació passaran aleshores a la gran final, que es resoldrà a finals de maig.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.