Carregant Esdeveniments

Lliurament del Premi Sambori Penedès-Garraf-Anoia

Actes i activitats
19 de març de 2015, 19:00 h

Dijous 19 de març
A les 7 de la tarda
Centre d’Interpretació del Cava
Sant Sadurní d’Anoia

El proper dijous 19 de març, a les 7 de la tarda al Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní d’Anoia tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium 2015 de les seus territorials de l’entitat a l’Alt Penedès, el Garraf i l’Anoia així com també de la comarca del Baix Penedès. 

El Premi Sambori Òmnium
Aquest premi és l’únic en la nostra llengua que abasta el conjunt de tots els territoris de parla catalana i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i el prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. El Premi Sambori Òmnium té una trajectòria consolidada i en creixement constant. En la darrera edició, el 2014, més de 30.000 alumnes d’uns 300 centres hi van participar.

La darrera edició va comptar amb la col·laboració d’un total de 26 centres educatius pertanyents de les quatre comarques que formaven la demarcació Penedès-Baix Llobregat, amb la participació de prop de 3.500 alumnes de primària i secundària. Enguany, la demarcació inclourà la comarca del Baix Penedès enlloc de la comarca del Baix Llobregat i s’espera poder augmentar el nivell de participació a les quatre comarques que en formen part.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.