Carregant Esdeveniments

Oberts els permisos d’accés per l’Aplec i la Regeneració 2017

Actes i activitats
25 d'abril, 22:00 h - 25 de maig, 22:00 h de 2017
L’Aplec del Canigó, en el qual persones provinents d’arreu dels Països Catalans s’acosten a deixar al cim del Canigó un feix de llenya provinent de les seves contrades, es farà el cap de setmana que comprèn els dies 17 i 18 de juny.
 
Posteriorment, i al llarg del 22 de juny, la convocatòria al Canigó és per anar a recollir la Flama que, pujada des del Castellet de Perpinyà on haurà romàs tot l’any, serà distribuïda, a partir de la mitjanit, a tota aquella gent que la vulgui recollir per començar un descens cap a centenars de viles i ciutats per celebrar la revetlla.

Recordem que des de fa uns anys, cal una autorització de la Prefectura francesa, arran de la normativa que restringeix l’accés de vehicles motoritzats al cim del Canigó per raons de caràcter ambiental. Aquesta autorització limita el nombre de vehicles que poden accedir-hi alhora afecta la circulació nocturna, i obliga els conductors a notificar amb antelació amb quin cotxe pujaran al cim del Canigó. Òmnium Cultural treballa estretament amb el Gran Site Canigó que coordina amb la Prefectura francesca els tràmits a realitzar.

1. Protocol
Us recomanem que us llegiu el Protocol d’actuació per garantir la continuïtat de l’Aplec/Trobada i la Regeneració 2107 al cim del Canigó on t’especifiquem terminis, responsabilitats, requisits i informació pràctica per omplir el formulari.

2. Carta de compromís 
Carta de compromís (format odt)
Carta de compromís (format pdf editable)

3. Formulari 

Per a l’edició d’enguany, els formularis es poden omplir i sol·licitar a partir del 26 d’abril fins el 26 de maig i la resolució dels permisos es comunicarà el dia 6 de juny 
Formulari de sol·licitud de permisos Aplec i Regeneració 2107

Atres documents d’interès
Dossier de la Flama del Canigó 2017 que conté el protocol de transport 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.