Carregant Esdeveniments

Presentació, a Sant Feliu, del darrer llibre del MHP Quim Torra

Actes i activitats
16 d'abril de 2021, 19:00 - 20:30 h

Des d’Òmnium Sant Feliu de Llobregat et convidem a la presentació del llibre “Les hores greus”, escrit pel MHP Quim Torra i Pla, que farem el divendres 16 d’abril a les 19 h a l’Ateneu Santfeliuenc (C. Vidal i Ribas, núm. 25) i que comptarà amb la presència del MHP Quim Torra i la introducció i moderació del periodista Albano Dante Fachín .

Les hores greus” és el primer volum del “Dietari de Canonges”, escrit pel president Quim Torra i Pla, que comprèn el període del 15 de març al 30 d’abril de 2020. Un diari íntim, reflexiu, colpidor.

“Quan el dia 15 de març vaig començar el meu confinament a la Casa dels Canonges, no era capaç d’imaginar la tragèdia que la pandèmia de la COVID suposaria per al nostre país. Fins que no em van inhabilitar, més de sis mesos i mig després, vaig dedicar-hi totes les forces de què disposava…” , així comença el pròleg del llibre en què narra, dia a dia, hora a hora, el període de lluita contra la pandèmia que Quim Torra visqué, en bona part, sol, malalt i confinat a la Casa dels Canonges.

L’aforament és limitat i caldrà inscripció prèvia  a través del següent formulari que activarem, per a tothom, a partir de divendres 9 d’abril:

-·- Vull assistir a la presentació del llibre a Sant Feliu de Llobregat -·-

Demanem accedir-hi amb antelació per evitar aglomeracions, és per aquest motiu que obrirem portes i començarem el control d’accés dels inscrits a les 18.30 h. Caldrà seguir totes les mesures sanitàries vigents i portar la mascareta en tot moment. No hi podran accedir persones amb símptomes de COVID-19, o bé les que hagin estat en contacte directe amb un malalt.

Sàpigues que l’acte es podrà seguir des de casa en directe per internet mitjançant aquest link:

Link per a la retransmissió en directe

També informem que des de Òmnium Baix Llobregat Est estem organitzant un acte similar a Esplugues de Llobregat al mes de maig que aviat el publicitarem, per això et convidem a seguir-nos pels canals de la seu territorial.