Carregant Esdeveniments

Presentació del darrer llibre de Rafel Nadal ‘Quan s’esborren les paraules’

Actes i activitats

Dilluns 20 de desembre de 2021 a les 19 h

El dilluns 20 de desembre presentem a Sant Cugat el darrer llibre de Rafel Nadal ‘Quan s’esborren les paraules’, que comptarà amb la presentació del santcugatenc Jofre Llombart. Serà a les 19 h a la Sala d’audiovisuals del Museu Monestir de Sant Cugat i per assistir-hi cal inscriure-s’hi prèviament.

Deu anys després de la publicació de Quan érem feliços, Rafel Nadal torna a posar la seva mirada literària sobre la memòria, el pas del temps i les noves generacions en aquest llibre íntim i delicat amb el qual tanca la saga familiar més venuda de la literatura catalana.

Quan s’esborren les paraules les coses perden el seu nom i deixen d’existir; aleshores a l’autor només li queda escriure aquestes pàgines sobre la baba Montserrat, amb l’esperança que cada cop que algú les llegeixi, posi en marxa les històries que s’hi expliquen i faci reviure un a un els seus protagonistes. Un relat que no amaga la nostàlgia per un temps que s’acaba, però que omple d’humor i de tendresa un temps que tot just comença.

 

Hi vull assistir