Carregant Esdeveniments

Quedem? Anem de Festa Major!

Actes i activitats
17 de juny de 2017, 8:00h

Activitat cancel·lada

Activitat cancel·lada
Una festa major és la festa més important de cada barri, poble, vila o ciutat. Típicament commemora un fet important de la seva història o tradició, com ara la seva fundació. Aquesta festa pot ser alhora una festa patronal, o siga una festa en honor a un sant patró o santa patrona.

Les festes majors són el punt de trobada d’una comunitat local que es reuneix anualment a l’entorn d’uns escenaris comuns  i que afirma la seva existència com a col·lectiu a partir d’uns referents simbòlics compartits.

Coincidint amb les festes de Corpus us convidem a conèixer millor la Festa Major de Reus, que se celebra el del 23 al 29 de juny.

Visitarem l’exposició Ara Toca Festa, situada al Museu de Reus i també podrem veure diverses activitats festives que aquests dies engeguen la seva exhibició.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.