Carregant Esdeveniments

Torna a Rubí el VOC, la mostra d’audiovisual en català

Actes i activitats
Divendres, 3 de març de 2023 a les 19 h

VOC► Versió Original en Català és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts.

Anualment se celebra La Mostra VOC de cinema i audiovisual que premia els millors curtmetratges de ficció i documentals i que es projecta a diverses poblacions i de forma simultània durant els mesos de febrer i març de 2023.

 

Enguany La Mostra VOC arribarà a Rubí el divendres 3 de març a les 19 h al Teatre Municipal La Sala (c. de Cervantes, 126) i es podrà veure la Sessió 1: Abismes quotidians (78 minuts), de les 3 sessions disponibles.

Al final de la sessió es farà un col·loqui amb la rubinenca Núria Gascón, la directora d’Ara Crema, un dels documentals que es projectaran durant la mostra.

L’entrada és gratuïta, però cal reservar-la prèviament, ja que l’aforament és limitat.

 

Reservar entrada

 

Com cada any, durant les sessions es podrà votar al millor curtmetratge. Els més votats s’emportaran el premi del públic al millor curtmetratge de ficció i el premi del públic al millor curtmetratge documental.

Les altres dues sessions es poden anar a veure a poblacions que les hagin programat o en format online a filmin.cat.

 

Més informació a voc.cat.