Carregant Esdeveniments

Vols fer de mentor acompanyant joves? Vine a la reunió informativa

Actes i activitats

Dimarts 29 de novembre de 2022 les 18.30 h

Òmnium Cultural i Punt de Referència tirem endavant des del 2019 un projecte conjunt d’acompanyament i mentories, el Projecte Referents. Punt de Referència treballa per afavorir la plena emancipació de nois i noies en situació de vulnerabilitat, principalment el jovent extutelat en el moment de la seva sortida dels centres de protecció, en complir els 18 anys.

Recordes quan vas fer 18 anys? T’imagines estar sol/a? El jovent extutelat, i/o en situació de vulnerabilitat social, valora molt poder relacionar-se amb persones adultes que no formin part del sistema d’educadores i altres professionals. Persones com tu!

Hi ha joves entre 16 i 23 anys a Rubí que busquen persones voluntàries que els acompanyin i ens agradaria ajudar-los. Per això, busquem persones voluntàries de Rubí amb ganes d’escoltar, orientar, donar suport a un/a jove i fer aquest acompanyament. El procés inclourà una selecció de persones segons els seus perfils, i una formació necessària per a tothom qui hi participi. L’equip professional acompanya en tot moment per aconseguir establir un vincle des de la confiança i la bona sintonia.

Hem programat una sessió informativa a Rubí el dimarts 29 de novembre a les 18.30 h a la Sala Espriu de l’Ateneu Municipal (c. Xile 1-3).

La sessió servirà per explicar detalladament el projecte i resoldre dubtes.

Si tu vols ser una d’aquestes persones, apunta-t’hi! Recomanem inscripció prèvia.

 

M’agradaria assistir a la sessió informativa

 

Si no pots assistir a aquesta sessió informativa, però vols rebre més informació o t’animes a fer voluntariat contacta a [email protected]

Òmnium Cultural és una entitat compromesa amb el país i la lluita contra les desigualtats. Creiem que la lluita per una societat més justa es fa des de la base i entre tots i totes i volem un país on ningú es quedi enrere.