Aquest 12 de febrer, jornada de mobilitzacions!

Actualitat
En el marc de les accions sota el L’autodeterminació no és delicte, que impulsen conjuntament ANC, Òmnium, JxCat, ERC i CUP, i que té el suport de múltiples organitzacions polítiques, sindicals, socials i veïnals, aquest dimecres, 12 de febrer, coincidint justament amb l’inici dels judicis, es farà la primera de les accions: una jornada de mobilitzacions.

Dimecres, 12 de febrer de 2019

A les 12 del migdia, aturades davant els centres de treball

A les 7 del vespre, concentracions davant els ajuntaments:

  • A Sabadell, ens trobarem al racó del Campanar a les 7 del vespre, en una convocatòria conjunta amb els nostres companys de Sabadell per la Independència
  • A Santa Perpètua de Mogoda, es fa una manifestació unitària que comença a les 8 del vespre al Parc Municipal per fer un recorregut per la població.
  • A Sant Quirze del Vallès, a la pl. de la Vila a les 7 del vespre
Què és la campanya L’autodeterminació no és delicte?
El 7 de febrer, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, JxCat, ERC i CUP, acompanyats de múltiples organitzacions polítiques, sindicals, socials i veïnals, van fer públiques les diverses accions i mobilitzacions que es duran a terme de cara a l’inici del judici per al 12 de febrer,  i que es faran sota el lema: L’autodeterminació no és un delicte.
Des de l’organització s’ha explicat que les accions proposades són una iniciativa de mínims amb el comú denominador de la defensa de la democràcia, i que tota aquesta causa general oberta vol jutjar el poble català. Remarquen que sense drets civils i polítics no hi ha democràcia, i que aquest judici pretén castigar els responsables polítics del referèndum i els líders socials de les entitats convocants de mobilitzacions pacífiques i massives.
A més del dia 12, es preveu una gran manifestació a Barcelona el 16 de febrer, una aturada de país el 21 del mateix mes, i una manifestació a Madrid el 16 de març.