Arrenca la 29a edició dels Premis de la Nit del Misteri

Actualitat

Ja pots consultar les bases i participar en els Premis de la Nit del Misteri 2017

Si t’agrada escriure i ets un fanàtic del gènere de misteri o policíac, aquests són els teus premis. Les bases les pots consultar en el següent enllaç.

La Nit del Misteri és l’acte de lliurament dels premis literaris que organitzem Òmnium Terrassa, el premi principal dels quals és el Premi de novel·la Ferran Canyameres. Des de l’any 1986, Òmnium Cultural Terrassa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa convoquem aquest premi en homenatge a l’il·lustre escriptor terrassenc i és el premi de novel·la d’intriga més antic del país del seu gènere i amb la dotació més alta, malgrat haver-la hagut de rebaixar els darrers anys. Després, a partir del 1990 se li suma el Premi de narracions curtes Ferran Canyameres i actualment inclou també els premis Maria Rovira i Montserrat Oller, destinats a alumnes de primària, secundària i post obligatori, i el Premi de poesia Enric Gall.

Tots els premis estan relacionats amb el gènere policíac, d’intriga o misteri, menys el de poesia Enric Gall que promou els valors ciutadans.

Enguany celebrem la 29a edició i seguim mantenint la dotació del Premi Ferran Canyameres de novel·la que és de 5.500,00 euros, gràcies a les aportacions de l’editorial Pagès Editors, la Mutualitat La Previsió Terrassenca i la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa,  Informàtica Industrial IN2 i de les llibreries La Temerària i Casa del Llibre.

L’atorgament i el lliurament dels premis, la Nit del Misteri, es fa coincidir amb el solstici d’estiu i es produeix durant un acte literari que té lloc als locals de la Nova Jazz Cava de Terrassa. Enguany se celebrarà el 28 de juny de 2017. 

Més informació a: www.omnium.cat/nitdelmisteri

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.