Noves projeccions del Cicle Gaudí a La Sala

Actualitat

El Cicle Gaudí torna aquest dijous 19 de gener a les 21 h al Teatre Municipal La Sala amb la pel·lícula ‘La millor opció’, del director Óscar Pérez

La iniciativa impulsada per l’Acadèmia del Cinema Català pretén que el cinema torni a les poblacions oferint una programació de cinema català interessant, de pel·lícules acabades d’estrenar, continuada, i a un preu que no piqui a butxaca. Les següents projeccions programades per aquest any són:

En total, es programaran 7 produccions catalanes més que s’aniran confirmant en els propers mesos.

La pel·lícula que es projectarà dijous, ‘La millor opció‘, parla de Koto, un jove sahrauí, que necessita urgentment un ronyó i la millor opció com a donant és la mare biològica, a qui no veu des que va ser acollit a Catalunya quan encara era un nen. La sobtada arribada de la família suposa un cop dur pel Koto, que veu com el seu nou món s’ensorra. Allunyat de les creences i costums de la seva gent, el jove s’ha d’enfrontar als seus orígens per intentar salvar-se. Una pel·lícula basada en una història real i interpretada pel seu veritable protagonista, Koto Maelainin.

Més informació a ciclegaudi.cat