Arriba a Rubí una nova edició de la mostra audiovisual VOC

Actualitat

A Rubí aquest any podrem veure la mostra de curtmetratges el divendres 24 de novembre de 21 a 23 h al teatre municipal La Sala

De nou, com cada novembre, arriba una nova edició del VOC. Premis i Mostra d’Audiovisual en Català.  El VOC són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries i micrometratges realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts. A més, és una mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana que es fa en diverses poblacions i de forma simultània cada novembre, en què els assistents poden votar les obres que més els hagin agradat.

La mostra durarà 2 h i en finalitzar es podrà votar el millor curtmetratge dels projectats, acompanyat d’un petit refrigeri. Entre tots els participants a la votació se sortejarà un abonament d’un mes a FILMIN. L’entrada es podrà comprar abans de la sessió per 2 €.

Més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.