Bona acollida al recital de poesia “Desideri Lombarte: ataüllar el món des del Matarranya”

Actualitat

El recital de poesia “Desideri Lombarte: ataüllar el món des del Matarranya” que vam fer el dijous, 9 de juliol, a l’Espai Àgora Sabadell, va tenir una molt bona acollida de públic.

La proposta d’organitzar un recital per tal de donar a conèixer la figura i obra de Desideri Lombarte, escriptor de la Franja, va sorgir del Superdissabte que vam fer a Sabadell, i en concret d’un dels nostres socis, Josep Boltaina. L’acte va tenir lloc a l’Espai Àgora Sabadell, un lloc emblemàtic de la vida cultural de Sabadell.

Xus Merino va fer de conductora de l’acte i va anar donant pas als recitadors Manel Aljama, Josep Boltaina, Jordi Condal, Josep Giner, Cèlia Nolla i Miquel Ribera. El públic va seguir amb molt d’interès tot l’acte, des del vídeo en el qual s’explicava la trajectòria de Desideri Lombarte, com la lectura dels poemes, dividits en diferents blocs temàtics, que cobrien tota la temàtica tractada per l’autor penarogí: la pàtria i la llengua, la terra i la natura, l’amor, la paraula i el retorn a la terra.

Podeu veure més fotografies de la presentació al nostre Facebook.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.