Bona acollida de la conferència “Reptes i oportunitats del nou Estat català” a Cerdanyola del Vallès

Actualitat

La conferència “Reptes i oportunitats del nou Estat català”, que va tenir lloc a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès, a càrrec de Joan Canadell i Rafael Pous (Cercle Català de Negocis) va aplegar una nodrida representació del teixit empresarial i associatiu de la ciutat.

El passat dimarts, 18 de març de 2014, a la Sala 22 de l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès), va tenir lloc, organitzada per Òmnium Sabadell i amb la col·laboració del Cercle Català de Negocis, la conferència Reptes i oportunitats del nou Estat català, a càrrec de Rafael Pous i Joan Canadell (CCN).

El públic que va omplir la sala, va seguir amb molt interès les paraules dels dos ponents. Rafael Pous, que va parlar primer, va exposar les causes per les quals l’economia actual es troba en una situació tan precària, mentre que Joan Canadell, a la segona part de la conferència, va animar els empresaris a planificar i preparar les seves empreses per al moment en què es formi el nou Estat català.

Podeu veure més fotografies de l’acte al nostre Facebook.

Aquesta xerrada, especialment adreçada al teixit empresarial de la ciutat, s’emmarca en el conjunt d’activitats que un grup de socis i sòcies d’Òmnium està organitzant a Cerdanyola del Vallès.