Bona rebuda de la Flama a la comarca de La Selva

Actualitat

El dimarts 23 de juny la Flama del Canigó va arribar a la comarca de La Selva de la mà de l’Associació Cultural de Vitràris de Vidreres. Vitràris va ser l’encarregada d’anar a buscar la Flama a Coll d’Ares (aquest any no es va poder pujar a Canigó pel context de crisi sanitària).

Una dotzena de poblacions de la comarca es van coordinar per poder fer la rebuda de la Flama a les 17 h al municipi de Vidreres, des d’allà la Flama es va distribuir a Vilobí d’Onyar, Blanes, Lloret de Mar, Arbúcies, Sant Hilari, Sils, Hostalric, Breda, Sant Feliu de Buixalleu, Riudarenes, Santa Coloma de Farners i Vidreres. Òmnium Selva Interior, ha estat un agent molt important perquè tota aquesta coordinació reïxis, conjuntament amb totes les entitats i persones que des del minut zero s’han volgut implicar perquè la Flama arribés a tot al territori.
El Centre Cultural de la Cellera de Ter també va pujar a Coll d’Ares a recollir la Flama i la va baixar a la Cellera, on es va finalitzar amb la celebració de la Revetlla de Sant Joan, una tradició molt arrelada al municipi.

Malgrat el context actual, la Flama va córrer per territori selvatà i a les 22 h hi va haver una encesa massiva d’espelmes als balcons de les llars, per commemorar a les víctimes del covid, a totes les persones que han estat a primera línia de la pandèmia i a totes aquelles persones privades de llibertat.

 

Visca els Països Catalans!