Col·labora amb la Nit de Santa Llúcia llegint textos literaris

Actualitat

Ajuda’ns a omplir les places de l’Hospitalet de literatura.

T’apassiona la literatura? Tens ganes de col·laborar i participar en les activitats de la Nit de Santa Llúcia a l’Hospitalet? Necessitem persones com tu.

Pots participar un, dos o tres dissabtes en l’acció LITERATURA ARRAN DE TERRA. Consisteix en recitar versos i textos de diferents autors premiats a anteriors edicions de la Nit de Santa Llúcia, a les persones que s’acostin a la zona d’activitats culturals Les Lletres surten al carrer que organitza Òmnium l’Hospitalet a diferents barris de la ciutat els dissabtes al matí: 29 d’octubre (Plaça de la Bòbila), 5 de novembre (mercat de Bellvitge) i 19 de novembre (mercat de Collblanc).

Pots venir un, dos o tres dies, segons la teva disponibilitat. La jornada in-formativa serà dimecres 26 d’octubre a les 19 h (lloc pendent de confirmar).

INSCRIU-T’HI
No t’ho pots perdre!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.