Comença la III Mostra de Teatre Amateur de les Terres de l’Ebre

Actualitat

Inici desafinat de la III Mostra de Teatre Amateur

En efecte! Desafinats ha estat la primera obra representada en la tercera edició de la Mostra de Teatre Amateur de les Terres de l’Ebre, a càrrec del grup Teiatròlics de Banyoles. Una comèdia no exempta de moments brillants i personatges delirants i que va rebre una gran ovació final per part del públic assistent a la sala petita del Teatre Auditori Felip Pedrell.
 
La Mostra continua el cap de setmana del 2 al 4 d’octubre amb un total de quatre noves obres repartides entre el Teatre Auditori Felip Pedrell, l’Espai Patronat i el Casal Tortosí. Començarem amb el vodevil “No em toquis la Flor”, producció pròpia del grup del Perelló Tracamaca Diccionari de Butxaca, que actuarà el divendres 2 d’octubre. El dissabte 3 d’octubre s’escenificaran tres obres: la comèdia d’Albert Llorenç i Bosch “Mascles…” dels Teatre Gresol d’Alcanar, el conte de denúncia social a partir de textos de Manuel de Pedrolo “El bon ciutadà” del grup Tecla Smit Teatre Popular de Tarragona, i la comèdia “Amb els pixats al vendre” de producció pròpia del Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada. Finalment el diumenge 4 per la tarda es lliuraran els premis de la Mostra durant el transcurs d’una gala musical ideada i representada pels professors i alumnes de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa.
 
Veniu al Teatre! Ajudeu-nos a fer cultura!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.