Concurs Fotogràfic Diada Castellera Horta 2019

Actualitat

En motiu de la Diada Castellera d’Horta, Òmnium Horta-Guinardó torna a organitzar el Concurs Fotogràfic de la diada. Només hi ha una condició: fer les fotografies amb el telèfon mòbil. D’aquesta manera democratitzem la possibilitat d’immortalitzar la plàstica dels castells, l’emoció i l’entorn amb una eina a l’abast de tothom.

El premi és de 50 € en productes de Milar Serret per a cadascuna de les categories: a) Pinya, que mostra la base i l’entorn del castells, i b) Enxaneta, que són les fotografies fetes castell amunt. A la tardor farem una exposició als Lluïsos d’Horta amb una selecció de les millors fotografies.

Us animem a participar a la festa major i, per descomptat, a la Diada Castellera i al Concurs Fotogràfic. Bona festa major!

Concurs fotografia mòbils FM Horta Horta-Guinardó 2019 BASES

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.