Convoquem el 4t Premi de punts de llibre per Sant Jordi: participeu-hi!

Actualitat

Per quart any, convoquem el Premi de punts de llibre per Sant Jordi, obert a tots els estudiants d’escoles d’art i disseny i de branques artístiques de batxillerat i de cicles formatius artístics del Vallès Occidental.

Com sabeu, Òmnium Sabadell regala per Sant Jordi als seus socis un punt de llibre amb un motiu relacionat amb aquesta diada. Ja fa tres anys que vam decidir que el disseny d’aquest obsequi fos el resultat d’un concurs entre estudiants d’escoles d’art i de disseny, i de les branques artístiques de batxillerat i cicles formatius artístics, de la nostra ciutat i també de la comarca. Enguany arribem a la quarta edició del Premi de punts de llibre per Sant Jordi: confiem que tots en feu difusió per tal d’aconseguir una gran participació.

Us podeu baixar el cartell amb les bases en aquest enllaç.

Bases

Òmnium Cultural de Sabadell convoca el 4t Premi de Punts de Llibre amb l’objectiu de promoure els il·lustradors i dissenyadors novells. La convocatòria s’adreça a escoles de dibuix, de disseny i batxillerats i cicles formatius artístics i de disseny, de Sabadell i de tot el Vallès Occidental.

1. La mida del punt ha de ser 6 cm per 20 cm.

2. Contingut:

– Anvers:  il·lustració relacionada amb la diada de Sant Jordi i el plaer de la lectura.

– Revers:  ha d’incloure el logotip d’Òmnium Cultural de Sabadell, el nom de l’autor o autora i la frase: La Junta directiva d’Òmnium Cultural de Sabadell us desitja que passeu un bon dia de Sant Jordi 2017

3. Els treballs s’han de presentar per duplicat (un arxiu en un format editable i un altre en format pdf), per correu electrònic a l’adreça: [email protected] En el missatge s’ha d’indicar el nom, els cognoms i l’edat del participant i el nom de l’escola o institut.

Premis:

– Primer premi: 150,00 euros. El punt es distribuirà a tots els socis d’Òmnium Sabadell.

– Segon premi: 100,00 euros

A tots els participants se’ls lliurarà un diploma.

El jurat està format per 3 representants de la Junta actual d’Òmnium, un soci d’Òmnium Sabadell vinculat al món de l’art i un professional de l’àmbit del disseny i l’art.

La data de termini per enviar els originals és el 5 d’abril de 2017.