Crònica de la concentració per la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i en suport dels represaliats de la plaça de la Vila de Gràcia del dia 4 de març de 2019

Actualitat

El dilluns de celebració de Sant Medir i en la quarta setmana del judici de la vergonya, ens vàrem tornar a reunir.

A l’acte hi van participar, en primer lloc, Bernat Puigtobella, escriptor i editor de la revista Núvol, que va llegir el text Ni oblit ni perdó?, on reflexiona sobre diversos aspectes del procés a partir de la mirada dels nens. En segon lloc, Jordi Gómez, cantautor, que va interpretar Canvis. I, en tercer lloc, Anna Crosas, gestora cultural i membre de la junta d’Òmnium Cultural Gràcia, que va explicar la seva visita a una de les sessions del judici als nostres presos, on va poder saludar i conversar amb alguns d’ells, i també recollir missatges de Jordi Cuixart i de Jordi Sànchez. Podeu escoltar-los a partir del minut 23 del vídeo.

La concentració va començar amb cinc minuts de silenci i El Cant dels ocells; i va finalitzar amb l’agenda de mobilitzacions destacades de la setmana, Els Segadors i clams per la independència.

 

Fotografies de Xavier Erruz

 

Vídeo d’Aina Bussé

 

Cada dilluns, a les 20 h, té lloc una concentració per la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i en suport dels represaliats a la plaça de la Vila de Gràcia. Des del 27 de novembre de 2017 fins al 7 de gener de 2019 aquestes concentracions les vàrem organitzar des del CDR, l’ANC i Òmnium de Gràcia. Vegeu-ne el repositori de cròniques aquí. Des del 14 de gener, l’organització és a càrrec de la plataforma Gràcia Llibertat, de la qual totes tres entitats en formem part. Vegeu-ne el repositori de cròniques aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.