Crònica de la representació “Poemes Inèdits” d’Isabel Clara Simó

Actualitat

El proppassat dissabte, 24 d’abril, es van representar, a La Lleialtat Santsenca, els Poemes Inèdits de la Isabel Clara Simó, per part de la secció “Amics d’Alpha 63” de l’Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet.

Amb l’auditori gairebé ple, la representació va ser tot un èxit. La Secció “Amics d’Alpha 63”, amb una gran experiència i recorregut per l’art dramàtic, va fer una representació excel·lent, dels Poemes inèdits, que van comptar amb el luxe de la presència de la seva autora, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

El públic, atret per un acte tan poc singular i novador i per l’atracció de la popular escriptora, va gaudir expectant i en un silenci exordidor, el relat dels poemes, un a un, per part dels components del grup, amb l’Intermig i rere fons de la música de Miles Davis, com si d’un cafè concert es tractés, amb l’ambientació escènica idònia, d’una minsa llum i decorats, que produí aquesta simbiosi màgica entre música i poesia, que absorbí l’expectació del públic, entregat al delit de l’espectacle.

Mai una narració literària, i menys poètica, malauradament, atrau l’interès del públic, exceptuant premis i/o esdeveniments més mediàtics. Aconseguir que aquest acte tingués l’èxit obtingut ens ha d’esperonar a repetir el repte d’apostar, com va dir el nostre ex-president Jordi Redondo, al felicitar-nos, a fer “actes de gran alçada cultural “

Felicitar al grup de rapsodes de la secció d’Alpha 63 i l’agraïment immens a la Isabel Clara Simó per honorar-nos amb la seva presència. I el reconeixement a tots els que ho van fer possible amb el seu impagable esforç.

Avant Cultura !

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.