Descobrim l’Espai Hemalosa, l’antiga fàbrica tèxtil de Santa Maria d’Oló, i el nucli antic del poble

Actualitat

Anirem fins a Santa Maria d’Oló, al Moianès, per conèixer de prop l’Espai Hemalosa o el que va ser fins fa uns trenta anys una fàbrica tèxtil que donava feina a pràcticament totes les famílies del poble. Ara, i després de tancar als anys 90, s’ha convertit en un espai de memòria de la indústria tèxtil. Ens parlaran de la història de la fàbrica, de la família que la regentava i de tot allò relacionat amb la vida al voltant d’aquest edifici tan emblemàtic en la història d’Oló.

També ens passejarem pel nucli antic i coneixerem de primera mà totes les històries i curiositats que s’hi amaguen.

Activitat gratuïta dins el programa de cohesió social ‘Quedem?’ d’Òmnium Cultural.

Quan Quedem? Dissabte, 18 d’abril, a les 9.30 h

Durada aproximada: Dues hores i mitja

Lloc de trobada: davant de l’institut Lluís de Peguera, de Manresa

Hi col·labora: Ajuntament de Santa Maria d’Oló

Inscripcions a partir del 9 de març de 2020 –> Us podeu inscriure escrivint un correu electrònic a [email protected], trucant al 93.872.63.21 o venint a l’Espai Òmnium, al carrer Sobrerroca de Manresa (19 a 21 h de dilluns a divendres).

Hi haurà esmorzar per a tothom.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.