El Baix Llobregat, als trams 7 a 11 de la Via Lliure

Actualitat

El Baix Llobregat, juntament amb el País Valencià, la Catalunya Nord i les Illes, ocuparà l’Eix Via Lliure a la Democràcia.

El passat dimarts 21 de juliol es va presentar la Via Lliure que farà que la propera Diada sigui la més important dels darrers anys. Farem realitat la Via Lliure a la República Catalana, que ha de ser el pas definitiu per garantir l’èxit de les que seran les eleccions més determinants de la nostra història. Perquè el poder que hem demostrat cada vegada que hem sortit el carrer, aquesta vegada es podrà convertir en un vot determinant només dues setmanes després.

L’èxit de la Via Lliure ha de ser la garantia, amb la “voluntat inequívoca de convertir les eleccions en un plebiscit” tal com va manifestar Jordi Sànchez, president de l’ANC, vegeu crònica.

El Baix Llobregat, a l’inici de la Via Lliure.

L’organització ha assignat al Baix Llobregat els trams inicials de la Via Lliure; concretament els trams 7 a 11 , situats a l’alçada del Parc Esportiu de Can Dragó, aproximadament entre el carrer Pintor Alsamora i l’avinguda Rio de Janeiro, al barri de Sant Andreu. De fet, el Baix Llobregat haurà d’omplir l’eix de la Via Lliure dedicat a la Democràcia, juntament amb els ciutadans i ciutadanes provinents del País Valencià, la Catalunya Nord i les Illes.
 

Pel que fa a l’accessibilitat i mobilitat els assistents llobregatencs trobaran a prop diversos transports públics. Els més propers, entre 250m i 500m de distància, són:

Enllaços d’interès:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.