4a edició de l’Arran de Font

Actualitat

Vetllada musical i de poesia a l’entorn de la font de Sant Muç

L’Arran de Font és una vetllada musical i de poesia a l’entorn de la font de Sant Muç, que celebrem una nit d’estiu durant la segona quinzena de juliol.
 
Va sorgir l’any 2012 com a síntesi d’una iniciativa conjunta de caire cultural i territorial entre
Òmnium Cultural de Rubí i Rubí d’Arrel, amb una finalitat ben clara: dinamitzar la font de Sant Muç, aleshores recentment recuperada i restaurada, i organitzar-hi a l’estiu una activitat cultural nocturna de qualitat, aprofitant l’atractiu i la història d’aquest indret patrimonial de Rubí.
 
Gràcies a la gran resposta assolida fins al moment, Rubí d’Arrel i Òmnium Cultural presenten la 4ª edició de l’Arran de Font, que enguany se celebrarà el divendres 18 de setembre a la nit, a la font de Sant Muç.
 
El programa de l’activitat serà el següent:
– 20.30 h: sortida a peu des de la plaça de l’Església de Sant Pere. Pujarem per l’antic camí de
Can Serra a Sant Muç.
– 21.15 h: arribada a la font de Sant Muç i inici del sopar (pícnic).
– 21.50 h: actuació musical de Roger Margarit.
– 22.40 h: lectura de La deu de contes i poemes, textos seleccionats per Montse Marcet i
llegits per diverses persones.
– 23.30 h: concert del grup rubinenc Carajillo d’Anís.
– 00.30 h: cloenda i tornada a peu.
 
Només cal portar calçat i roba adient, sopar i lot o frontal, i estovalles per al pícnic a terra. Hi haurà servei de bar a càrrec de l’organització, amb l’especialitat de la casa: mojitos o “Mulladets” de Sant Muç.
 
L’Arran de Font compta amb la col·laboració del CRAC, del Centre Excursionista de Rubí, del Servei Local de Català i de la masoveria de Sant Muç.
 
A banda d’oferir una activitat lúdica per a una nit d’estiu a Rubí, amb l’Arran de Font Òmnium Cultural i Rubí d’Arrel volen també continuar fomentant la recuperació, la dinamització i la socialització de la font de Sant Muç, i mantenir viva la reivindicació de la restauració definitiva d’aquest indret, mitjançant la dotació d’aigua, l’arranjament de la bassa i la millora de l’entorn, així com l’impuls d’una intervenció d’ordenació integral del conjunt patrimonial de Sant Muç (ermita, mas, plaça i arbreda).