El Govern balear rep per primera vegada Òmnium

Actualitat

Rebuda del govern balear i homenatge a Maria-Antònia Oliver a Mallorca

Una delegació d’Òmnium Cultural, encapçalada pel president Jordi Cuixart, s’ha reunit aquest dimarts a la tarda amb la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, en motiu de l’acte de reconeixement a Maria-Antònia Oliver, 48è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. En la que ha estat la primera reunió entre un govern illenc i Òmnium també hi han participat la consellera de Cultura, Ruth Mateu, el president de l’Obra Cultural Balears, Jaume Mateu, i l’homenatjada Oliver. 
 
Cuixart ha considerat la reunió amb Armengol «una trobada emmarcada en la normalitat dels territoris de l’àmbit lingüístic català» i n’ha remarcat la «sintonia i reciprocitat» amb la màxima representant del govern balear.

Homenatge a la Premi d’Honor de les Lletres Catalanes
Després de la rebuda institucional, Can Alcover acull l’acte de reconeixement a Maria-Antònia Oliver.

L’Obra Cultural Balear i Òmnium Cultural han organitzat aquest acte per homenatjar la guanyadora del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, la qual rebrà el guardó el proper dilluns 6 de juny al Palau de la Música, a Barcelona.

També vinculat a l’acte de lliurament del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes que enguany serà el 6 de juny al Palau de la Música, l’Espai Mallorca de Barcelona va acollir una conversa entre Maria-Antònia Oliver i Jordi Cuixart, conduida per Clàudia Pujol, que va servir per conèixer més de prop la figura de la guanyadora d’enguany.

Tant la vida d’Oliver com la seva òbra amb els seus referents van ser l’eix de la conversa que veureu resumida en aquest vídeo i la galeria d’imatges. 

Aquí en teniu un vídeo resum

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.