Projectes

Premi d’Honor de les Lletres Catalanes

El Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, instituït per Òmnium Cultural l’any 1969, és un reconeixement a la trajectòria d’una persona que per la seva obra literària o científica, escrita en llengua catalana, i per la importància i exemplaritat de la seva tasca intel·lectual, hagi contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural dels Països Catalans.

Enric Casasses (Barcelona, 1951) és el guanyador del 52è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, un reconeixement que fa Òmnium Cultural a la seva trajectòria literària.

Casasses és un dels poetes amb més intensitat artística i literària del país. Narrador, dramaturg i traductor, ha esdevingut referent d’una nova manera de fer poesia a Catalunya, amb un repertori profund i extens que suma versos, narrativa i dramatúrgia, i que beu d’una àmplia gamma de corrents artístics.

El passat 20 d’octubre, Òmnium va lliurar el 52è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes al poeta, narrador i dramaturg Enric Casasses en un acte al Palau de la Música. Per tercer any consecutiu, l’acte va estat marcat per l’absència del president de l’entitat, Jordi Cuixart, condemnat a 9 anys de presó per exercir drets fonamentals, que no va poder fer entrega en persona del guardó al poeta. 

Actualitat

No hi ha notícies

Agenda

  • Propers
  • Anteriors

No hi ha activitats