El món professional reivindicarà el dret a decidir dilluns

Actualitat

Diversos representants de col·legis i associacions professionals faran un acte conjunt a la UB

L’Aula Magna de la Universitat de Barcelona acollirà dilluns vinent a les set del vespre l’acte conjunt “El món professional pel dret a decidir” (cartell).

Diferents representants de col·legis i associacions professionals demostraran el seu compromís amb l’exercici del dret a decidir.

 
L’acte comptarà amb les intervencions del rector de la UB, Dídac Ramírez; de Lluís Comerón, Degà del Col·legi d’Arquitectes de Barcelona i responsable de Relacions Institucionals de la Intercol·legial; de Miquel Casas, cap de la Unitat de Psiquiatria de l’Hospital de la Vall d’Hebron i catedràtic de Psiquiatria de la UAB; i de Muriel Casals, presidenta d’Òmnium.
 
Així mateix, la fila 0 de l’acte estarà integrada pels representants dels col·legis que han estat impulsors de l’acte: el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Consell dels Col·legis Farmacèutics de Catalunya, Col·legi de Metges de Catalunya, Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Intercol·legial.
 
En el marc de la campanya “Un país normal“, Òmnium ja ha celebrat alguns actes sectorials per a demostrar l’amplitud dels suports pel dret a decidir.

És el cas de l’acte “El món del treball pel dret a decidir”, organitzat conjuntament amb UGT i CCOO, i de l’acte “9N. És normal que un país decideixi el seu model de comerç”, amb la Confederació de Comerç de Catalunya.

 
Aquells de vosaltres que vulgueu assistir a l’acte podeu confirmar l’assistència a [email protected]