El portaveu d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, fa una crida a la mobilització dissabte per exigir la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

Actualitat

Mauri: “L’aplicació del 155 és la constatació que l’Estat, davant de cada intent de diàleg, respon amb més repressió”

El portaveu d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha assegurat que “l’aplicació del 155 és la constatació que l’Estat, davant de cada intent de diàleg, respon amb més repressió”. En aquest sentit, ha afegit que “ l’espiral de repressió i demofòbia de l’Estat no s’atura” i demana solucions polítiques damunt la taula.

“Seguirem defensant amb la força de cadascun dels ciutadans els resultats de l’1-O, la democràcia i la llibertat dels presidents de les entitats Jordi Sànchez i Jordi Cuixart”, ha dit Mauri. “Sempre amb diàleg i de manera pacífica”, ha conclòs.

Mauri ha fet aquestes declaracions en l’acte de presentació de la manifestació de dissabte de la Taula per la Democràcia i ha demanat als ciutadans que se sumin a la manifestació per “exigir la llibertat de Sànchez i Cuixart”. “Dissabte tots aquells qui estimen la llibertat i la democràcia ens  sumarem a la manifestació”, ha dit.

La manifestació arrencarà a les 17 h a Passeig de Gràcia amb Aragó sota el lema “Llibertat Jordi Sànchez, llibertat Jordi Cuixart. En defensa dels drets i llibertats #LlibertatJordis”.