El Premi Òmnium de Comunicació 2014 s’atorga al programa 30 minuts de TV3

Actualitat

El jurat reconeix al 30 Minuts els seus “30 anys d’història proposant espais de reflexió locals i internacionals”

Òmnium Cultural ha decidit atorgar el 5è Premi Òmnium de Comunicació al programa 30 Minuts, pels seus “30 anys d’història proposant espais de reflexió locals i internacionals i d’anàlisi crítica de l’actualitat en un mitjà tan exigent com la televisió”.

El reconeixement es lliurarà públicament dilluns, durant la 64a Nit de Santa Llúcia – Festa de les Lletres Catalanes que se celebrarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.
 
El jurat destaca la trajectòria del programa de TV3 per “la voluntat de contribuir a la formació d’una opinió pública crítica, que ens pugui conduir a un món cada vegada més sostenible, ecològicament, social i cultural”.

El jurat del premi el formen: Tatxo Benet, Saül Gordillo, Rita Marzoa i Sebastià Serrano.
 
El Premi Òmnium de Comunicació, que recupera l’herència dels antics premis Òmnium a programes de ràdio i de televisió, ha reconegut el periodista Jordi Évole (2013), el programa radiofònic “El Món a RAC1” (2012), el programa de Televisió de Catalunya “El Club Super3” (2011) i, en un ex aequo, al web d’informació Vilaweb i el documental “Adéu Espanya” (2010) en les seves edicions anteriors.

Més informació a www.nitdesantallucia.cat