El Premi Sambori 2015 en marxa al Baix Llobregat

Actualitat

El Premi Sambori 2015 en marxa al Baix Llobregat

El Premi Sambori 2015 és l’únic en la nostra llengua que abasta el conjunt de territoris de parla catalana i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. El Premi Sambori Òmnium té una trajectòria consolidada i en creixement constant. Per exemple, en l’edició del 2014 més de 30.000 alumnes d’uns 300 centres hi van participar.

Més concretament en la festa de la demarcació de lliurament de premis, el Baix Llobregat va presentar un total de 67 treballs en representació de més de 2.000 alumnes llobregatencs de centres de Castelldefels, Collbató,  Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, el Prat de LLobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern i Vallirana.  


Enguany, els centres de primària i secundària poden lliurar les seves obres fins al 4 de febrer. Els treballs llobregatencs es poden enviar a:

Òmnium Baix Llobregat
Hotel d’Entitats
c/ Riereta, 4
08830 Sant Boi de Llobregat

Us animem a participar. Per fer-ho, podeu consultar les bases del concurs ; i en cas de dubtes o aclariments ens podeu escriure a [email protected]

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.