El president d’Òmnium Cultural recorda que l’entitat sempre ha reclamat diàleg

Actualitat

Cuixart reclama al Govern “un termini raonable per valorar si és efectiva la mediació”

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha reclamat al Govern i al president, Carles Puigdemont, que posi “un termini de temps raonable per validar si és possible la mediació” i, en cas que no ho sigui, faci efectiva la declaració d’avui: “El mandat de l’1-O necessita un termini raonable per fer efectiva la declaració d’independència, si la mediació internacional no prospera”, ha dit.

Cuixart ha fer aquestes declaracions minuts després d’acabar la sessió plenària en la qual Puigdemont ha proclamat la independència i, minuts després, l’ha suspès per explorar el camí de la mediació. El president d’Òmnium Cultural ha celebrat que el president de la Generalitat “assumeixi el mandat sorgit de les urnes l’1-O” i ha recordat que l’entitat “sempre ha reclamat diàleg i mediació”. Per això mateix,s’ha mostrat favorable a “seguir explorant la via de la mediació internacional”.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.