El Tricentenari presenta les activitats commemoratives del 2014

Actualitat

El Tricentenari va presentar dijous passat la programació d’actes del 2014

El programa d’activitats commemoratives del Tricentenari, que podeu consultar aquí, es va presentar al Born Centre Cultural de Barcelona.

El comissari del Tricentenari, Miquel Calçada, va destacar que el programa s’ha dissenyat amb la voluntat que tothom se’n senti partícip i hi trobi actuacions que els resultin d’interès. Inclou una oferta diversa d’activitats, que van més enllà dels esdeveniments de caràcter més lúdic i simbòlic i que s’estructuren en diferents eixos d’actuació: cultura, actes institucionals, economia, pensament, ensenyament, Festiu, participatiu i simbòlic i projecció internacional.

Calçada també va remarcar que la commemoració no està enfocada cap al record sinó que és una oportunitat per projectar-se i repensar-se com a país.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.