El vicepresident d’Òmnium fa costat al president Jordi Cuixart a les portes del Tribunal Suprem a Madrid

Actualitat

“Esperem que s’imposi el seny i els Jordis i els consellers quedin en llibertat”

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha desitjat a les portes del Suprem que “s’imposi el seny” i que “trobem la justícia que fins ara no hem trobat per tal que Jordi Cuixart, Jordi Sànchez i els consellers tornin a casa amb les seves famílies”. Despré de lamentar que fins dilluns no es conegui la resolució del jutgem Mauri ha recordat que “tan sols un minut de qualsevol d’ells a la presó rerpesenta una vergonya i una anomalia democràtica que cal resoldre de forma immediata”. El vicepresident d’Òmnium ha recordat que tant els Jordis com els consellers “són gent de pau que només demanen de forma pacífica que Catalunya pugui escollir de manera lliure i democràtica el seu futur”.

“Vull posar en valor que Jordi Cuixart, com a representant de la societat civil, l’avala un comportament plenament democràtic i pacífic, perquè no sabem fer-ho d’una altra manera”, ha assegurat Marcel Mauri. Pel que fa a les declaracions davant el jutge, el vicepresident d’Òmnium ha insistit que no especularà perquè no se’n coneix el contingut: “aquí l’important és l’actuació i trajectòria de tots ells, escrupolosament pacífica i democràtica a favor del dret a decidir dels catalans”. “Aquesta trajectòria coherent amb els anhels d’una majoria de la ciutadania i radicalment democràtica és l’únic que compta”, ha sentenciat.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.