Els Premis Baldiri busquen col·laboració

Actualitat

La Fundació Lluís Carulla ha començat una campanya de micromecenatge

Sota el lema ‘Impulsem els Baldiri‘, la Fundació Lluís Carulla ha començat una campanya de micromecenatge per dotar de recursos econòmics els millors projectes pedagògics orientats a la millora qualitativa l’escola catalana. Des de fa 35 anys els Premis Baldiri Reixac utilitzen el micromecenatge. Fins ara han estat més de 3.000 centres, alumnes i mestres els qui s’han beneficiat dels Premis.

A  la Fundació Lluís Carulla afirmen estar convençuts que cada projecte impulsat pels Baldiri és fonamental per al futur de Catalunya i que no volen deixar que la situació econòmica els perjudiqui. Segons cada aportació del col·laborador, la fundació enviarà una mostra d’agraïment a domicili.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.