Visites a l’Espai Macià de les Borges Blanques

Actualitat

Descomptes en l’entrada per als socis i sòcies dÒmnium

L’Espai Macià és el centre d’interpretació de la figura del President Francesc Macià, ubicat a la població de les Borges Blanques. En aquest espai, es mostra, recupera, preserva i difon el patrimoni documental, gràfic, audiovisual i sentimental lligat a aquest personatge. Tot i que Francesc Macià va néixer a Vilanova i la Geltrú, els seus pares i padrins, procedien de les Borges Blanques. Macià va conservar nombrosos records de la ciutat i fou Diputat a Corts per les Borges de l’any 1907 a 1923.

Els socis i sòcies d’Òmnium gaudeixen d’un preu reduït en el preu de l’entrada (3 €). Caldrà mostrar el carnet d’Òmnium en el moment de l’entrada. Per a més informació sobre el centre podeu visitar  www.espaimacia.cat

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.