Entrega premis VOC 2017

Actualitat

Premis VOC 2017

Eladia, un somriure, una carícia, un petó, de Jordi Robert ha guanyat el Premi del Jurat al Millor Curtmetratge

El jurat ha decidit atorgar un accèssit a L’últim viatge, de Carmen Marfà i Yago Alonso

Benvingut a casa de Miguel León Marcos, ha rebut el Premi del Públic al Millor Curtmetratge

Se busca Oye Sherman, de Maria Rovira i Ariel F. Verba, ha estat guardonat en la categoria de websèries, videoblogs i nous formats

La Mostra VOC s’ha celebrat del 16 al 26 de novembre a 27 municipis d’arreu del territori

 

Aquest diumenge al vespre ha tingut lloc la cloenda i lliurament dels Premis VOC 2017. Jordi Robert per Eladia, un somriure, una carícia, un petó s’ha endut el Premi del Jurat de la segona edició de la Mostra VOC en la categoria de curtmetratge. El jurat, format per Ramon Térmens, Gina Tost, Carol López, Jaume Martí, Alba Cros i Judith Colell, ha decidit que aquest títol sigui el que s’emporti la dotació econòmica de 4.000 euros. En la mateixa categoria, han concedit un accèssit a Yago Alonso i Carme Marfà per L’últim viatge.

Al seu torn, Miguel León Marcos ha rebut el Premi del Públic al Millor Curtmetratge per Benvingut a casa, amb una dotació econòmica de 1.000 euros, i Maria Rovira i Ariel F. Verba, creadors de Se busca Oye Shermanhan recollit el premi a la millor proposta en la categoria de websèries, videoblogs i nous formats, amb una dotació econòmica de 1.800 euros.

Durant tota la Mostra VOC s’han venut un total de 1.344 entrades. Pel que fa a les votacions, 852 persones han votat el seu curtmetratge preferit a les diverses sessions i 335 persones el videoblog, websèrie i nou format a través de la pàgina web.

La Mostra VOC 2017

En aquesta segona edició s’han presentat un total de 342 obres, de les quals, 331 curtmetratges i 11 de nous formats. D’aquestes propostes, curtmetratges i websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals presentades, formen part de la selecció final que s’ha pogut veure del 16 al 26 de novembre arreu del territori.

El projecte VOCpremis i mostra d’audiovisuals en català, impulsat per Òmnium Cultural, té com a objectiu potenciar la producció en llengua catalana així com la creació nous públics per a l’audiovisual i el cinema català, fomentant el coneixement de l’oferta en aquest idioma, ja sigui en versió original, subtitulada o doblada.