Es constitueix Òmnium Nou Barris

Actualitat

El divendres 4 de maig va ser un dia molt especial per a nosaltres. Després de 4 anys fent feina al barri es va constituir l’Assemblea territorial d’Òmnium Nou Barris a Barcelona

L’Espai Jove Les Basses del carrer Teide va ser el marc on, des de l’enyorança per la Muriel Casals i un record especial i emotiu pel nostre president, en Jordi Cuixart, vam començar un camí que esperem que sigui ben llarg i que estigui ple d’encerts, complicitats i que ens ajudi a tots i a totes a créixer juntes com a persones, respectant les diferències i estrenyent el que ens uneix, Nou Barris.
 
L’acte va començar amb Marina Gay, membre de la Junta Directiva d’Òmnium, donant la benvinguda als assistents i constituint la mesa electoral. Tot seguit, els membres de la candidatura es van presentar i van exposar els 5 eixos de treball. Un cop tothom va votar, es procedir a l’escrutini i finalment, es van llegir els resultats.
 
Un cop constituïda la nova Territorial, ens va fer especial il·lusió, dins dels moments tristos que vivim, que el primer acte oficial com a Territorial fou llegir als assistents, una carta que farem arribar al nostre president, injustament empresonat. La carta va ser signada per tots i totes les persones assistents a l’acte.
 
En la part de l’acte oberta al públic, vam comptar amb la presència de’n Marcel Mauri, vicepresident d’ Òmnium, que ens va llegir una carta de’n Jordi Cuixart des de Soto del Real, on ens encoratja a seguir treballant per la cultura, el país i la llengua, sempre des de la cohesió, la tendresa i el respecte.
 
Finalment, i moderada per la periodista Eli Borredà, en Marcel i el sempre estimat Pare Manel, conegut al barri per la seva ingent tasca a favor del més desfavorits, van conversar sobre Catalunya després de l’1-O.
 
I des d’aquí recordar-vos que ens reunim tots els primers dijous de cada mes a les 19h a l’Ateneu La Bòbila, a la plaça Sóller. Veniu i digueu la vostra!

Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: [email protected]
 

També ens podeu seguir a les xarxes socials:
Instagram: @OmniumNouBarris
Telegram: DifuOmniumNB
 
Us hi esperem!

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.