Espectacles del mes de febrer del Centre Cultural de Terrassa

Actualitat

Amb el carnet de soci d’Òmnium gaudeixes d’un 15% de descompte en els espectacles de la temporada organitzats pel Centre Cultural

Gaudeix dels espectacles de dansa, circ i música que ofereix el Centre Cultural de Terrassa amb un 15% de descompte en aquells que estiguin dins la seva programació. Presenta el teu carnet de soci a les taquilles del Centre Cultural i viu (o regala!) els espectacles del mes de febrer del 2018*:


Rèquiem de Mozart

Dia: Divendres, 9 de febrer a les 21 h

Esteve Nabona, director del Cor Jove de l’Orfeó, ens en promet una versió sense concessions. Per recordar que la vida no seria vida sense la mort. Més informació.
 


Clinc! Pep Bou

Dia: Diumenge, 18 de febrer a les 18 h i a les 12 h

Clinc! és un espectacle creat i dirigit per Pep Bou. Fruit dels anys d’experimentació amb el llenguatge de les bombolles de sabó i altres estructures tensioactives neix aquest muntatge protagonitzat per dos dels talents emergents de la companyia Pep Bou, Isaías Antolín i Eduardo Telletxea. Més informació
 

María Pagés

Dia: Dissabte, 24 de febrer a les 20 h.

Utilitzant els codis fonamentals del llenguatge flamenc i investigant dins i fora del mateix, María Pagés demostra ser una pionera en l’enteniment del flamenc com un art contemporani i viu. Ara, l’artista sevillana construeix i desenvolupa l’ànima femenina i obre la seva emoció i intel·ligència, com si d’un ventall es tractés. Més informació.


 


Consulta tots els espectacles i exposicions del Centre Cultural.

*No tots els espectacles que es descriuen aquí poden gaudir del descompte. Cal consultar-ho abans amb la taquilla del Centre Cultural.