Finalitza el termini per presentar candidatures a la renovació de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural

Actualitat

El termini per presentar candidatures per a la renovació parcial de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural ha finalitzat aquest dilluns 24 de gener a les 23:59 h amb una única candidatura. Es tracta de la que encapçala l’actual membre de la Junta Nacional Xavier Antich. Després de ser avaluada per la Comissió Electoral, durant els propers dies la llista serà proclamada definitivament per la Junta Nacional. 

Els membres que conformen l’única candidatura presentada es posaran a votació dels socis de l’entitat del 10 al 26 de febrer, via votació electrònica. Aquesta votació electrònica es podrà fer també el mateix dissabte 26 de febrer a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, el recinte on se celebrarà l’Assemblea General. Enguany es renoven els càrrecs de presidència, vicepresidències 1a i 2a, secretaria, tresoreria i 11 de les 18 vocalies. L’actual president en funcions d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ja va anunciar fa uns dies que no optarà a la reelecció. 

Òmnium Cultural ha obert un apartat específic de la pàgina web amb l’ordre del dia i informacions sobre l’Assemblea General i el procés electoral. Aquest apartat de la web s’anirà actualitzant amb tota la informació de l’Assemblea General. Es pot consultar aquí.