“Ho tornarem a fer”. Amb aquesta frase, Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, ha titulat el llibre que està a la venda a tots els quioscos del país.

Actualitat

En aquesta entrevista que us compartim, la presidenta d’Òmnium a Terres de l’Ebre, Dolors Roo, ens explica una mica més sobre aquest llibre.

 

Jordi Cuixart, després de més de 600 dies a la presó per haver cridat a la participació en la manifestació pacífica del 20-S i en el referèndum de l’1 d’Octubre, presenta en un llibre un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, després de tots aquests mesos de presó injusta i de 52 sessions al “judici a la democràcia” del Tribunal Suprem.

Un manifest emocionat però rigorós, directe i valent, que ens convida a perdre la por i a exercir a consciència les llibertats fonamentals amenaçades als Països Catalans i arreu del món.

El llibre té diversos capítols dedicats a diferents punts de la repressió que està patint el mateix Jordi Cuixart i la resta de presos polítics, fins al punt d’animar la ciutadania a no abaixar el cap contra la repressió i seguir lluitant de manera no-violenta.

Pots aconseguir el llibre en aquest enllaç

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.