III Premi Rafael Juncadella

Actualitat

Enguany se celebrarà la tercera edició del Premi Rafael Juncadella d’Òmnium Nou Barris. Hi participes?

El Premi Rafael Juncadella te una voluntat molt clara: reconèixer, projectar i agrair la feina que entitats, associacions i persones compromeses amb el districte fan a favor de la cohesió social.  Nou Barris ha estat des de sempre territori de lluites compartides, i des d’Òmnium Cultural Nou Barris ens sentim en deute amb tota aquella gent que va lluitar a favor dels drets i de millorar les condicions de vida de la població de Nou Barris, així com amb tota la gent que a dia d’avui segueix amb aquesta lluita. Com a entitat que treballa per la llengua, la cultura i la cohesió social arreu del país, volem posar el nostre granet de sorra en aquesta tasca imprescindible que és la lluita per la cohesió social, a través de la cultura, al districte.

Des d’Òmnium Cultural Nou Barris, doncs, ens volem adreçar a totes les entitats i persones que treballen en aquesta direcció al districte: moltes gràcies per la vostra feina. Sou imprescindibles.

L’any passat el premi es va atorgar a Francesc I. Freixanet Pallé per la feina dinamitzadora que ha fet a l’Institut Escola Antaviana de Roquetes, treballant en xarxa amb l’AMPA, les entitats de Roquetes i la Taula Socieducativa del Pla Comunitari de Roquetes. Francesc va decidir que la dotació econòmica de 500 euros que va lligada al premi sigui per al projecte Més amb menys costura. Va recollir el premi Amparo Iturriaga en nom de l’associació.

Rafael Juncadella en persona, a mode d’homenatge a la seva trajectòria i incansable lluita per la cohesió social, la diginitat i la cultura a Nou Barris. Enguany, el premi es lliurarà a l’entitat o persona que resulti guanyadora de les que es presentin.

T’hi sumes?

Termini per presentar la candidatura: 15 de juny al 15 de setembre

Fem Cultura. Fem Nou Barris!