Inscripcions al Bages per a la Via Catalana 2014

Actualitat

Us recordem que continuen obertes les inscripcions per a la compra del bitllets de tren de Ferrocarrils de la Generalitat per anar a Barcelona el dia 11 de setembre a fer la “V”– Via Catalana 2014.

Us recordem que continuen obertes les inscripcions per a la compra del bitllets de tren de Ferrocarrils de la Generalitat per anar a Barcelona el dia 11 de setembre a fer la “V”– Via Catalana 2014, al preu de 10 euros. La compra del bitllets es pot fer per Internet al web www.vancbages.org (opció recomanada) i a la seu d’Òmnium Bages, al carrer del Bruc, 99, 1r. Manresa, de dilluns a divendres de 2/4 de 8 a 9 del vespre.
 
Els trams de la “V” assignat a la gent del Bages són el 50, 51 i 52 (Gran Via de les Corts Catalanes). Les inscripcions  a la “V” s’han de fer forçosament al web “Ara és l’Hora” http://www.araeslhora.cat/ca/via-catalana-2014/inscriu-te o bé al telèfon: 902811914. A Òmnium Bages donem servei d’inscripció a la “V” a la gent que no tingui internet ni ho vulgui fer per telèfon, que hauran d’omplir un formulari de paper, signar-lo i lliurar-lo. 

Trobareu tota la informació actualitzada a www.vancbages.org.