Ja en som 3000!

Actualitat

El nombre de socis d’Òmnium Cultural Sant Cugat es va disparar el dia de la declaració d’en Jordi Cuixart. La nostra entitat té ara més de 3.000 persones associades a Sant Cugat, i més de 155.000 a Catalunya i al món.

Vam viure un increment significatiu el dia 26 de febrer, quan en Jordi Cuixart va declarar davant el tribunal suprem espanyol. Aquell dia, només a Sant Cugat centenars de persones van donar-se d’alta com a socis d’Òmnium Cultural.

La junta local ho interpreta com un suport clar de la ciutadania a les paraules del president durant la seva declaració. Creiem que la seva determinació, resiliència, i coratge van inspirar molta gent a esdevenir part del projecte d’Òmnium Cultural.

En definitiva, des d’Òmnium interpretem aquestes adhesions com una mostra de suport i escalf a la tasca que desenvolupa l’entitat, però també cap en Cuixart. Sabem que tenim la confiança de molta de la ciutadania de Sant Cugat, i estem preparats per treballar a l’alçada del que se’ns demana.

En paraules d’en Jordi Cuixart: Després de 3 setmanes de judici som més lliures que els qui ens acusen, podem dir el que pensem. Buscant la violència s’han trobat amb la nostra serenor, dignitat i coherència. Com deia Brossa, la gent comuna no és conscient del poder que té.

Aquesta és la nostra proposta; materialitzar aquest poder per aconseguir una Catalunya més lliure, justa, i pròspera. Implica-t’hi!

Pots fer-te soci a través del nostre web: omnium.cat/ca/fes-te-soci