Jordi Cuixart, sobre la Diada: “Hem de ser-hi tots els demòcrates”

Actualitat

El president d’Òmnium Cultural fa una crida a la màxima mobilització aquest 11 de setembre, una diada especial que obre la recta final cap al referèndum.

Òmnium Cultural, juntament amb l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Municipis per la Independència, fan una crida a la màxima mobilització aquest 11 de Setembre per assegurar l’èxit del Referèndum de l’1-0. En roda de premsa, el president d’Òmnium. Jordi Cuixart, ha assegurat que “l’èxit de la Diada és imprescindible perquè l’Estat no pugui aturar per la força el referèndum ni la democràcia”.”Fem una crida a tota la gent indignada amb la guerra bruta i les clavegueres de l’Estat a sortir al carrer el proper dia 11″, ha insistit Cuixart. “Aquest Onze de Setembre mostrarem al món que som un poble preparat per a decidir el seu futur polític a les urnes”, ha afegit. 

Enguany la mobilització de les entitats sobiranistes de la Diada omplirà la cruïlla del Passeig de Gràcia i el carrer Aragó. A les 17.14 h una lona gegant sortirà de les quatre puntes fins al centre. Entre les 17 h i les 17.14 h tothom s’haurà d’anar canviant la samarreta per acabar lluint la samarreta d’enguany, de color groc fluorescent, molt visible i molt identificable des de l’aire. d’aquesta manera es formarà un símbol + gegant, símbol de suma i d’unitat cap a l’1-O.