La comunitat educativa de l’Anoia es mobilitza per una escola catalana, de qualitat i per a tothom

Actualitat

Mestres, membres d’associacions de mares i pares i responsables d’entitats es van reunir divendres a Igualada per coordinar la mobilització

El divendres 24 de maig es va realitzar una reunió de coordinació en que van assistir mestres i membres de les associacions de mares i pares bàsicament d’Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí i El Bruc. La reunió, en que es va convidar tots els mestres de les escoles i instituts de la comarca, als membres de les associacions de mares i pares, representats sindicats i d’entitats, va servir per posar en comú quines són les accions de difusió que es realizaran per fomentar la mobilització.    

Autocars
Algunes escoles i entitats ja han confirmat que organitzaran autocars per poder assistir a la mobilització. Òmnium Cultural Anoia organitzarà un autocar que sortirà a les 16h de l’Estació d’Autobusos d’Igualada i tindrà un preu de 4€ pels majors de 12 anys (gratuït pels menors de 12 anys). Per poder-se apuntar, es pot enviar un correu electrònic a [email protected]  

Material i suport logístic 
Des de les entitats convocats de la reunió del divendres, la FAPAC, USTEC i Òmnium Anoia, es convida a totes aquelles persones que necessitin suport per formentar la mobilització, que envïin un correu electrònic a [email protected] Per aquells centres escolars, entitats i AMPAs que ho necessitin es disposa de cartells i adhesius i es convida a totes les entitats de cultura popular a assistir-hi.  

On es pot comprar el paquet de marxandatge?
– Botiga electrònica: http://www.somescola.cat/botiga-on-line/
– ABACUS d’Igualada (C. Santa Caterina 22)
– Casal La Teixidora d’Igualada (C. Custiol 10)

Colles de cultura popular
A la mobilització per una escola catalana, de qualitat i per a tothom també hi són convidades especialment les colles de cultura popular. L’objectiu és que la mobilització sigui reivindicativa però amb un caire festiu i familiar, és per això  que es convida a totes lesentitats de cultura popular (capgrossos, gegants, diables, falcons, bastoners, grups de percussió, tabalers, castellers…) que ho vulguin a participar-hi. En aquesta línia, des de l’organització, es facilitarà el transport dels instruments o elements de cultura popular que es necessitin de manera gratuïta.