Somescola: activitats prèvies a la mobilització del 14 de juny

Actualitat

14J. Cercavila a Barcelona. Inscriu-te!

Òmnium Osona fa una crida a tota la comunitat educativa de la comarca d’Osona: mestres i professors, alumnes, pares d’alumnes, consells escolars… També fa una crida a totes aquelles companyies de teatre de carrer, de pallassos, grups d’animació, agrupacions de geganters, grallers, bastoners, diables, batucades, etc.. perquè s’activin de cara aquesta gran cercavila reivindicativa del 14 de juny.
Tothom pot inscriure’s a través de la web de Somescola (www.somescola.cat)

Alhora, Òmnium Osona està oferint diferents serveis i proposant vàries accions per tal d’activar el màxim de col·lectius i persones possibles:
 
Facilitem la compra de samarretes de la mobilització a escoles i entitats, així com la venda directa al públic a la nostra seu i al mercat dels dissabtes a la plaça major de Vic

Organitzem busos per anar a la mobilització del 14 de juny. Si hi esteu interessats reserveu la vostra plaça, previ pagament, a Serrat Viatges (C. Jaume I, 13) de Vic o bé trucant al 93 886 29 66). Preu: 9 euros.
 
D’altra banda el proper dimarts 27 de maig a les 20:30 a l’auditori de l’antiga Fundació Caixa Manlleu (Rbla. Hospital, 11) es farà una xerrada sobre la LOMCE. Sota el títol: “Com afectarà la LOMCE a alumnes, professors i pares?” reunirem la veu d’experts en la matèria com Antoni Tort, professor i director de l’Escola de doctorat de la UVic, Rosa Reció de la plataforma l’Educació és Futur, i Àlex Castillo, president de la FAPAC.
 
Una segona acció prevista és el taller de capgrossos que es farà el 31 de maig de 16:00 a 17:30 a la Plaça Gaudí de Vic.
 
Per qualsevol tipus d’informació adraceu-vos a Òmnium Osona a través del correu electrònic [email protected] o bé a través del telèfon 938893119