La Federació Llull potenciarà l’activitat conjunta

Actualitat

Òmnium, ACPV i l’OCB es reuneixen a Barcelona per potenciar l’activitat conjunta el 2016

La junta de la Federació Llull -Acció Cultural del País Valencià, Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear- s’ha reunit aquest divendres per planificar l’activitat d’aquests propers mesos, fer balanç i valorar l’actualitat política dels diferents territoris dels Països Catalans. Els representants de totes tres entitats coincideixen en assenyalar que és un moment cabdal per a potenciar l’activitat conjunta.
 
En aquest sentit, des de la Federació Llull s’aposta per realitzar trobades de seguiment periòdiques així com per implicar les respectives juntes en l’activitat de la federació. S’ha posat fil a l’agulla en la commemoració del 700è aniversari de la mort de Ramon Llull o la coordinació en matèria d’un espai comunicatiu català.
 
D’altra banda, a la junta també s’ha treballat al voltant de projectes regulars com ara la Flama del Canigó, els premis escolars Sambori i Pissiganya o bé la promoció del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. I a nivell internacional, la Federació Llull ha decidit formalitzar el seu ingrés a l’ELEN (Equality Language European Network). 
 
L’Assemblea ha escollit Joan Francesc Mira com a nou president de la Federació Llull. Jordi Cuixart en serà el vicepresident i Jaume Mateu serà el secretari i tresorer de l’entitat. La Junta també la composen Ferran Suay i Toni Gisbert, en nom d’ACPV, Isidor Marí i Oriol Sagarra, en nom d’Òmnium, i i Marisa Cerdó i Marià Mayans en nom de l’OCB. Maria Nebot (ACPV), Marta Colomer i Roser Sebastià (Òmnium) també han participat de la reunió.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.