La Flama del Canigó a Sant Martí

Actualitat

El dijous 22 de juny Òmnium Sant Martí, a la plaça de Can Saladrigues del Poblenou, va organitzar un taller de confecció dels fanalets que havien de rebre la Flama. Molts nens acompanyats pels seus pares els van pintar i muntar per tenir-los preparats per l’endemà. Tots els assistents i passavolants van poder degustar coca i moscatell.

El divendres 23 una representació de la Gestora va anar a encendre la Flama a la Plaça Sant Jaume i la va portar a l’Orfeó Martinenc. Des d’allí una comitiva, amb col·laboració de l’ANC, formada per nens amb bicicletes, una gran estelada i gent amb
torxes la va traslladar a Can Saladrigues on va ser rebuda pels components de la Colla del Drac. Un altre quinqué va portar la flama a la Vila Olímpica. L’au Fènix va ballar el ball de benvinguda amb les bengales i petards encesos amb la Flama.

Després de la lectura del Manifest, la comitiva de la Colla del Drac i l’ANC van anar a la cruïlla d’Espronceda amb Ramon Turró per encendre la gran foguera de Sant Joan al Poblenou.

 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.