La Flama del Canigó torna a Vila-seca!

Actualitat

Petita crònica d’un retrobament.

A Vila-seca, de la mà de l’Ajuntament i de diverses entitats del municipi: Casal popular El Rebotim, Òmnium Cultural, Esbart Dansaire Ramon d’Olzina, Ball de Diables, Esplai L’Esclop, ANC, Xiquets i Centre d’Estudis, enguany ha tornat a arribar-hi la Flama del Canigó.

La va recollir a Reus l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina i, una vegada a Vila-seca, els representants de totes les entitats organitzadores, la van portar en torxes i van encendre la foguera després de la lectura del manifest per part del representant d’Òmnium.

El dia abans el Centre d’Estudis va organitzar una xerrada sobre les tradicions populars catalanes de foc.

L’acte també va comptar amb taller de fanalets, sardanes, encesa del Ball de Diables i el tast de coca i cava.

Enguany s’ha recuperat aquesta tradició, que esperem veure créixer i consolidar-se els anys vinents, ja que aquestes entitats i l’Ajuntament compten seguir treballant conjuntament per a enriquir la cultura popular del municipi, esperonats per l’èxit d’acollida que va tenir aquesta festa.

Podeu veure’n totes les fotos aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.