La Flama del Canigó va il·luminar una altra nit de Sant Joan al Baix Penedès

Actualitat

El Grup Excursionista de La Lira Vendrellenca van ser els encarregats de fer arribar la Flama a Albinyana, des d’on es va distribuir a tota la comarca.

Cap a les 6 de la tarda es va rebre la Flama del Canigó a l’aparcament de la Cooperativa d’Albinyana, acompanyada pels timbalers de la Bèstia de Foc, Nyctalus Albinyanensis i es va donar inici de la cercavila fins a la Plaça Major.

Un cop va arribar a la Plaça Major, va ser rebuda amb el foc del Nyctalus, i continuació, es va encendre el foc de Sant Joan i es va repartir entre els representants dels diferents municipis. La lectura del Missatge de la Flama, enguany escrit per Carme Forcadell, va posar punt i final a l’acte i, tot seguit, es va fer el retorn amb el foc del canigó cap als diferents municipis del Baix Penedès.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.